Čína - Harper, Damian (Velký průvodce National Geographic (Computer Press), 2008)
Průvodce prostřednictvím textu, fotografií, obrázků a map představuje historii a kulturu Číny včetně turistických informací o místech, památkách, ubytování a stravování.