Výživná kniha o jídle /
Pohled na jídlo z hlediska výživy i kvality, správná práce s potravinami v kuchyni. Padesát receptů autorky a blogerky, odbornice na výživu a kvalitu potravin.
Hlavní autor: | Fourová, Karolína |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Euromedia Group,
2022
|
Vydání: | Vydání první |
Edice: |
Esence
|
Témata: | |
Conspectus: | 613 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Městečko Trnávka
Barcode | Stocknumber | Callnumber | Umístění | Stav | Issues |
---|---|---|---|---|---|
231095318569 | 5318569 | VF 641.5 | (unknown) | Dostupné |