Jak se neztratit v kuchyni /
Víte, čím se zbavíte zápachu cibule z rukou, co musíte udělat, abyste při jejím krájení neplakali? Jak správně naporcovat maso, obalit řízky a nepotřísnit celou kuchyni? Na to a další otázky najdete odpovědi v příručce, která začínající hospodyňky nasměruje správným směrem a zkušenějším připomene to...
Hlavní autor: | Porebská, Hana, 1970- |
---|---|
Další autoři: | Chytil, Petr |
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
V Praze :
XYZ,
2012
|
Témata: | |
Conspectus: | 641 |
On-line přístup: |
Digitalizovaný dokument |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: |
Víte, čím se zbavíte zápachu cibule z rukou, co musíte udělat, abyste při jejím krájení neplakali? Jak správně naporcovat maso, obalit řízky a nepotřísnit celou kuchyni? Na to a další otázky najdete odpovědi v příručce, která začínající hospodyňky nasměruje správným směrem a zkušenějším připomene to, co už možná zapomněly. |
---|---|
Fyzický popis: |
245 s., [8] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 21 cm |
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografické odkazy |
ISBN: |
978-80-7388-031-6 |