Jak se neztratit v kuchyni /

Víte, čím se zbavíte zápachu cibule z rukou, co musíte udělat, abyste při jejím krájení neplakali? Jak správně naporcovat maso, obalit řízky a nepotřísnit celou kuchyni? Na to a další otázky najdete odpovědi v příručce, která začínající hospodyňky nasměruje správným směrem a zkušenějším připomene to...

Celý popis

Hlavní autor: Porebská, Hana, 1970-
Další autoři: Chytil, Petr
Médium: Kniha
Vydáno: V Praze : XYZ, 2012
Témata:
Conspectus: 641
On-line přístup: Digitalizovaný dokument
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Shrnutí: Víte, čím se zbavíte zápachu cibule z rukou, co musíte udělat, abyste při jejím krájení neplakali? Jak správně naporcovat maso, obalit řízky a nepotřísnit celou kuchyni? Na to a další otázky najdete odpovědi v příručce, která začínající hospodyňky nasměruje správným směrem a zkušenějším připomene to, co už možná zapomněly.
Fyzický popis: 245 s., [8] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 21 cm
Bibliografie: Obsahuje bibliografické odkazy
ISBN: 978-80-7388-031-6