Knedlíky : 200 receptů
Knedlík je mimo veškerou pochybnost králem české kuchyně. Tradiční česká jídla si bez něj nelze představit. V žádoucí proslulé kvalitě je nelze vyrobit z žádné jiné mouky než z té české. Zvládnout jejich tvorbu patří k vrcholům kuchařského umění
Hlavní autor: | Mandžuková, Jarmila, 1959- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Arista Books,
2017
|
Vydání: | Třetí vydání |
Témata: | |
Conspectus: | 641 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: |
Knedlík je mimo veškerou pochybnost králem české kuchyně. Tradiční česká jídla si bez něj nelze představit. V žádoucí proslulé kvalitě je nelze vyrobit z žádné jiné mouky než z té české. Zvládnout jejich tvorbu patří k vrcholům kuchařského umění |
---|---|
Fyzický popis: |
124 stran, 16 nečíslovaných stran barevných obrazových příloh : ilustrace 21 cm |
ISBN: |
978-80-87867-30-3 |