Moderní česká kuchařka /

Klasicky členěná kuchařská kniha, kdy známé recepty používají k přípravě kaloricky šetrnější suroviny. U každého receptu je přiřazena tabulka kalorických hodnot jedné porce, doba nutná k přípravě pokrmu a komentář odbornice na výživu. C2b1a

Hlavní autor: Jiskra, Martin
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha Ikar 2001
Vydání: Vydání první
Témata:
Conspectus: 641
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Městečko Trnávka

Barcode Stocknumber Callnumber Umístění Stav Issues
426940016609 MTR 16609 MTR 641.5 (unknown) Dostupné 8x