Moučníky podle vyzkoušených receptů /

Vyzkoušené a osvědčené předpisy k pečení moučníků pro slavnostní příležitosti i všední dny z dostupných surovin. Recepty autorka doplnila několika praktickými radami k pečení a vylepšení moučníků. Kromě přípravy rolád, dortů, bábovek a chlebíčků, ořechových, tvarohových a jiných moučníků, perníků, k...

Full description

Main Author: Doležalová, Alena, 1958-
Format: Book
Published: České Budějovice : Dona, 2011
Subjects:
Conspectus: 641
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Summary: Vyzkoušené a osvědčené předpisy k pečení moučníků pro slavnostní příležitosti i všední dny z dostupných surovin. Recepty autorka doplnila několika praktickými radami k pečení a vylepšení moučníků. Kromě přípravy rolád, dortů, bábovek a chlebíčků, ořechových, tvarohových a jiných moučníků, perníků, koláčů, závinů, bublanin, řezů, zákusků a cukroví obsahuje též návody ke zhotovení krémů a polev a recepty na přípravu slaného pečiva.
Výběr nejoblíbenějších receptů většinou sladkých jídel, které se v současnosti nejčastěji připravují v našich domácnostech.
Physical Description: 188 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN: 9788073221485