Speciality z masa a ryb /
Vydáno: (1998)
Maso : tradiční i neznámá jídla z masa /
Kuchařka přináší rady, pokyny a recepty méně zkušeným hospodyňkám, ale je možné ji využít i při náročnějším stolování.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Ďurík, Jozef |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Martin :
Osveta,
1991
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Conspectus: | 641 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Speciality z masa a ryb /
Vydáno: (1998) -
12 měsíců v moderní kuchyni /
Autor: Pinková, Alice, 1926-2001
Vydáno: (1991) -
Kuchařka : králík na 250 způsobů /
Autor: Biško, Pavel
Vydáno: (1997) -
Grilování a jiné pochoutky z masa /
Autor: Stein, Frank
Vydáno: (2000) -
Vaříme a pečeme bez vepřového masa /
Autor: Eckert, Anneliese
Vydáno: (1994)